Jobboard Logo
Home
Login
Register

Tester (Ketentester) - Dutch Speaking

Back | Save | Tell to friend | Print
All European Careers
Apply Now !     Registered Users New Users
Job Title : : Tester (Ketentester) - Dutch Speaking
Location : : Arnhem, Netherlands
Posted on : : Wed Oct 24, 2018
Apply before : : Thu Oct 24, 2019
Job Type : : Freelance
Experience required : : 3 years - 6 years
Job category: : Testers
 
 Job Description

 


 


 


Functie


Vanuit je testexpertise word je ingezet op diverse projecten, die veranderingen in processen doorvoeren in zowel het oude als nieuwe deel van het landschap en die systeemconnecties met andere organisaties aanpassen. Dit betekent dat je een breed beeld van de business- en IT-processen moet opbouwen en dat je zowel functionele als technische tests moet kunnen opzetten en uitvoeren. Je zult daardoor enerzijds contact hebben met allerlei interne devops-teams, externe leveranciers en externe partijen. Anderzijds doe jij jouw ketentestwerk zelfstandig.


Vanwege de terugkerende eigenschappen van testen heeft TenneT voor haar interne tests gekozen voor deels geautomatiseerde testuitvoering (met name message flows). We verwachten van jou dat je in staat bent om deze testautomatisering te gebruiken en aan te passen, om deze na afweging efficiënt te kunnen inzetten voor de (voorbereiding van) ketentests.


Jij moet in staat zijn om je de complexheid van de systemen en relaties tussen deze systemen eigen te maken, waarbij er een nauwe samenwerking is met de functionele en technische specialisten. Dit vraagt een pro-actieve en leergierige houding. Je moet in staat zijn om enerzijds een groot landschap te overzien, en anderzijds op details te kunnen testen. Deze leercurve is tevens de reden om uit te gaan van een langdurige inzet.


Vereisten


• Minimaal HBO-opleiding;


• Ruime ervaring met zowel functioneel als technisch testen;


• Ervaring met XML is een vereiste; en Edineberichten is een pré;


• Algemene kennis van met middleware, netwerk en firewalls;


• Goede beheersing van Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk;


• Kennis van en ervaring met testautomatisering is een pre;


• Ervaring met werken in een agile omgeving is een pré.


• Na een inwerk periode gaat de kandidaat deelnemen in de storingsdienst


 


Aanbod


Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen deze technisch zeer interessante werkomgeving, onder meer door de complexe hoogspanningsvraagstukken waarmee TenneT te maken heeft. Standplaats voor deze functie is Arnhem. Bij indiensttreding wordt standaard een Pre Employment Screening (PES) uitgevoerd.


Kandidaten kunnen worden aangeboden door een reply op deze e-mail. Vermeld altijd het bovenvermelde aanvraagnummer in de onderwerp regel. Wij willen graag benadrukken dat u alleen uw beste kandidaat aanbiedt.


Benodigde informatie:


Bij de aanbieding ontvangen we graag de volgende gegevens. Incomplete aanbiedingen kunnen we helaas niet in behandeling nemen:


•Een recent CV (inclusief achternaam en woonplaats) (.doc) - maximaal 8 pagina’s; 


•Een korte motivatie waarom deze kandidaat geschikt is;


•Naw gegevens van de kandidaat;


•Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);


•Is de kandidaat in loondienst of een zzp’er?; 


•Beschikbaarheid;


•Eventuele klant specifieke zaken.


 


Naw gegevens kandidaat


Achternaam, Voorletters, Voornaam


Adres


Postcode + Woonplaats


Emailadres


Mobiel telefoonnummer


 


Bijzonderheden:


Aanbiedingen en plaatsingen bij TenneT TSO B.V. vinden plaats onder de condities zoals vermeld in de Overeenkomst TenneT TSO B.V..


De klant stelt hierin onder andere eisen aan het tarief bij inzetten waarvan de inzet duur (inclusief verlengingen) langer duurt dan 1 jaar en het rechtsreeks in dienst te nemen van ingeleende medewerkers en ZZP’ers.


Bent u niet bekend met de Overeenkomst TenneT TSO B.V. of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij bovenstaande recruiter. 


Afmelding


Wij streven er naar iedereen zo accuraat mogelijk te informeren over de voortgang van de procedure. In algemene zin geldt dat als binnen twee dagen na de uiterste aanbiedingsdatum geen reactie is gegeven er een beter passend profiel is geselecteerd en jullie kandidaat niet is aangeboden bij TenneT TSO B.V..


Pre-employment screening


Als de kandidaat mag starten bij TenneT TSO B.V., dan zal er een Pre-employment screening plaatsvinden. U zult inloggegevens ontvangen voor onze portal waar de Pre-employment screening klaar zal staan. Uw kandidaat mag pas starten na afronding van de Pre-employment screening.


Vertrouwelijkheid gegevens


Alle verstrekte gegevens worden enkel voor deze aanvraag gebruikt. 


Het is expliciet niet toegestaan deze aanvraag, al dan niet met naam of logo van TenneT TSO B.V. of gelieerde partijen, te publiceren op internet of elders.


Bij vragen, onduidelijkheden en/of opmerkingen  kunt u contact op nemen met de recruiter die de aanvraag in behandeling heeft.

Apply before : Thu Oct 24, 2019
 
Share
View all jobs of this company
Similar Jobs
View company profile