Jobboard Logo
Home
Login
Register

Business Analist - Dutch Speaking

Back | Save | Tell to friend | Print
All European Careers
Apply Now !     Registered Users New Users
Job Title : : Business Analist - Dutch Speaking
Location : : Antwerpen, Belgium
Posted on : : Mon Oct 08, 2018
Apply before : : Tue Oct 08, 2019
Job Type : : Freelance
Experience required : : 3 years - 6 years
Job category: : Analysts
 
 Job Description

Voorwerp van deze uitdaging  


Business analyse voor het team dat zich bezig houdt enkele applicaties voor ondernemers te ontwikkelen en onderhouden. Dit gaat om zowel bestaande als een nieuwe applicatie (ondernemerinantwerpen.be bvb).


Gevraagde competenties  


De analist heeft aantoonbare kennis en ervaring van:


● Volgende functionele domeinen: ○ Multikanaaldienstverlening ○ E-government ○ E-loket & digitale formulieren ○ Uitgebouwd klantinzicht ○ Profielbeheer


● In kaart brengen van klantenbehoeften op basis van procesflows/ functionele analyse


● De business analist zal een belangrijke rol spelen in het aanleveren van functionele en technische input aan de betrokken medewerkers van de groep ontwikkeling en implementatie.


● Uitschrijven van user stories, begeleiden van overleg met betrokken partijen,


● Participeren in pokersessies


● Functionele ondersteuning tijdens ontwikkelfase ● Testing van opgeleverde functionaliteiten Kennisgebieden


● Werken in een Agile/SCRUM ontwikkelomgeving


● Kennis van Enterprise Architectuur is een vereiste.


● Uitgebreide kennis van courante webtechnologieën is een vereiste


● Ervaring met het beschrijven, interpreteren en documenteren van webservices is een vereiste.


● Kennis van courante webtechnologieën en -trends is een grote plus. We verwachten geen uitvoerende kennis, maar weten wat er leeft, speelt en mogelijk is, is wel van belang.


● Termen als wireframes en user experience zijn je dan ook niet vreemd. Je kan waar nodig immers beroep doen op UX-experts die je bijstaan in het uittekenen van een applicatie.


● Kennis van microservice architectuur is een vereiste. Ervaring met API management, RESTful API’s, ESB en Event-Driven architecture is een pluspunt.


Business context 


De kandidaat beschikt over volgende competenties en eigenschappen: ● Is Nederlandstalig ● Is sterk analytisch ingesteld, meer bepaald inzake behoefte- en procesanalyse ● Kan zelfstandig én in team werken ● Neemt voldoende initiatief bij probleemanalyse ● Heeft zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (cfr. documentatie van analyses) ● Kan analyses op een methodische en kwalitatieve wijze aanpakken en documenteren ● Is in staat om op een snelle en efficiënte wijze technische en organisatorische impact in te schatten en te anticiperen ● Is in staat om tijdens de behoefteanalyse het onderscheid te maken tussen ‘must have’s’ en ‘nice to have’s’ en maakt eveneens onderscheid tussen realistische en onrealistische verwachtingen ● Begrijpt de context “web” en weet wat er mogelijk is ● De analist dient de functionele vereisten te kunnen koppelen aan een technische realiteit/context ● Heeft ervaring met web-projecten ● Heeft een open en objectieve ingesteldheid ● Heeft ervaring met BPM-methodieken ● Ervaring met het opmaken en interpreteren van UML diagrammen ● Werkt klantgericht, nauwkeurig en projectmatig Technische bepalingen ● Ervaring met Enterprise Architectuur - niveau Medior (4 jaar) ● Ervaring met webservices - niveau Medior (4 jaar) ● Ervaring met BPM-methodieken - niveau Medior (4 jaar) ● Ervaring met Agile/SCRUM - niveau junior (1 jaar) ● Ervaring met webprojecten ● Ervaring met het uitschrijven van user stories ● Technische achtergrondkennis ● Kennis en ervaring met ESB is een plus Gevraagd arbeidsregime  Voltijds (5/5)

Apply before : Tue Oct 08, 2019
 
Share
View all jobs of this company
Similar Jobs
View company profile